Over mij

Dit keer wil ik jullie wat vertellen over mezelf. Want wie zit er achter deze webwinkel?

Monika

Dat ben ik! Ik ben Monika Boekestijn,31 jaar jong. Met mijn vriend, zoontje en twee katten woon ik in een rijtjeshuis. We wonen in Maassluis, dit is een stadje tussen het Westland en Rotterdam in. 

Mijn roots

In De Lier (gemeente Westland) ben ik opgegroeid, als oudste van vijf kinderen. Mijn moeder heeft twee winkels; een feest- en speelgoedwinkel. Mijn vader is gemeenteraadslid en werkt op de bloemenveiling. Het was natuurlijk best bijzonder om in een groot gezin op te groeien. Er was altijd iemand om mee te spelen en met zo'n groot gezin op pad zijn maakte me trots. Het had echter ook z'n mindere kanten, bijvoorbeeld dat het (bijna) altijd druk was. Ik was de oudste en heb op die manier goed om leren gaan met verantwoordelijkheden. 

Opleiding

Ik heb de PABO gedaan waardoor ik bevoegdheid heb op basisscholen les te geven. Dit is niet wat ik op dit moment doe omdat ik het vak 'groepsleerkracht' te veelomvattend vind. Na een jaar voor de klas te hebben gestaan, wilde ik iets anders. Ik wilde meer mogelijkheden op de arbeidsmarkt en mijn kennis verbreden.
Dit deed ik door de ICT in te rollen, via een traineeship. Ik heb een aantal jaar gewerkt als ICT-servicedeskmedewerker. 

En toen...

In 2018 raakte ik zwanger en werd ik ontslagen op een nare manier. Hierna ging het minder, met als dieptepunt een postpartumdepressie na de geboorte van ons zoontje. Omdat ik veel plezier haal uit het ondernemen en het versturen van leuke pakketjes, wil ik van mijn passie mijn werk maken. Daarom is De Blije Luiaard er!

And so the adventure begins

Op 2 april 2019 werd ons zoontje geboren. We noemden hem Torre en het avontuur begon. Sinds hij geboren is ben ik moeder geworden. Wat een eretitel is dat! Torre is een vrolijk ventje dat met veel interesse de wereld ontdekt. Ik vind het op mijn plek heerlijk om dit samen met hem te kunnen doen. Zo gaaf om te zien hoe hij steeds meer kan en leert. En telkens ontwikkelt hij zich verder. Een trotse mama hier! Mijlpalen man... Mijlpalen...
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.